Σενάριο Υποψηφίων Ίντερνετ (Σεμινάριο Κουτρή)

Κύριε  _______ καλημέρα! Είμαι ο________; διοργανωτής του Σεμιναρίου Online Επιχειρηματικότητας; ..που ζητήσατε πληροφορίες μέσω Facebook;

Ο λόγος που σας καλώ, είναι για να επιβεβαιώσω πως έχετε λάβει τις πληροφορίες που ζητήσατε στο e-mail σας…    

-Δεν το έχω λάβει - Δεν έχω δει ακόμα τα email μου >> Το email σας είναι αυτό _____; 
(αν πει όχι ή ότι έχει άλλο email καλύτερο) >> θέλετε να στείλω τώρα τις πληροφορίες και σε κάποιο άλλο email;

-Αυτό είναι το email μου αλλά δεν έχω λάβει κάτι >> Α μάλιστα… Θα σας ξαναστείλω στα επόμενα λεπτά τη θεματολογία. (ή μπορείτε να τσεκάρετε στα SPAM, μήπως το email βρίσκεται εκεί;)

Ωραία, να κάνω κανά δυο ερωτήσεις για να μη χάνω το χρόνο σας;
Εσείς…  από το 1 ως το 10,  τι  εμπειρία έχετε από το Internet;
(έχετε δική σας επιχείρηση; / έχετε κάποιο blog ή κάποια fan page; / εχετε eshop; / ...) αχα, οκ, κατάλαβα!

- Άρα, να υποθέσω ότι ζητήσατε πληροφορίες διότι…

-Περίπτωση που δεν έχει επιχείρηση >>  ...σας ενδιαφέρει μία νέα πηγή εισοδήματος παράλληλα με ότι κάνετε ή ψάχνετε για κύρια online δραστηριότητα; 
-Περίπτωση που έχει Επιχείρηση >> ...σας ενδιαφέρει μία νέα πηγή εισοδήματος παράλληλα με την επιχείρησή σας ή ψάχνετε (μόνο) πώς θα προωθήσετε καλύτερα την δική σας επιχείρηση στο Internet;

Οκ, Κατάλαβα. Κοιτάξτε... με βάση αυτά που μου λέτε, το σεμινάριο είναι τέλειο για σας! /ακριβώς αυτό που ψάχνετε. (ύφος σιγουριάς και ενθουσιασμού)

Να σας πω γιατί το λέω αυτό...  Το σεμινάριο αποτελείται από 3 ενότητες.

Στην πρώτη ενότητα θα μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να προωθήσουμε οτιδήποτε μέσω internet και πώς κάνουμε σωστό marketing, γιατί χωρίς σωστό marketing ακόμα και το amazon είχε πάει να κλείσει. Το Internet αλλάζει συνέχεια και έχουν ανακαλυφθεί τεχνικές που είναι πολύ πολύ πιο αποδοτικές από τις συνηθισμένες, τις οποίες και θα αναλύσουμε.

Τώρα, στη δεύτερη ενότητα, θα μιλήσουμε για ψυχολογία και νοοτροπία επιτυχίας… Οι ειδικοί  λένε ότι μόνο το 20% της επιτυχίας οφείλεται στις γνώσεις και την τεχνική, ενώ το 80% οφείλεται στην κατάλληλη Νοοτροπία. Οπότε σε αυτή την ενότητα, θα συζητήσουμε για συγκεκριμένες τεχνικές αυτοβελτίωσης, για αλλαγή τρόπου σκέψης, και πώς θα ξεπεράσουμε φοβίες και περιοριστικές πεποιθήσεις που λίγο πολύ μας επηρεάζουν όλους.

Και στην τρίτη ενότητα που σας αφορά πιο πολύ θα δούμε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε όσα διδαχτήκατε με έτοιμες επιχειρηματικές ιδέες που δεν απαιτούν τεχνικές γνώσεις και που μάλιστα μπορούν να σας δημιουργήσουν κερδοφορία την πρώτη εβδομάδα, αν εφαρμοστούν σωστά. Όλα καλά, μέχρι εδώ;

Τώρα... να σας πω πως σε αυτό το σεμινάριο, ομιλητής είναι ο Θοδωρής Κουτρής, ο οποίος είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ εκπαιδευτής στην Ελλάδα στην Εναλλακτική Επιχειρηματικότητα, είναι εντελώς αυτοδημιούργητος και μάλιστα εξειδικεύεται στο να βοηθάει ανθρώπους να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση από το μηδέν και να προβληθούν σωστά.

(Αν μας έχει πει ότι έχει επιχείρηση) >> Εσείς που έχετε ήδη επιχείρηση θα μάθετε εκτός των άλλων, πώς να δημιουργείτε νέο πελατολόγιο άμεσα, και πώς να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας στο online marketing ώστε να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Nα σας πω λίγο για την διαδικασία…   Η αρχική τιμή του σεμιναρίου είναι στα 140 ευρώ αλλά εσείς έχετε βρει μία σελίδα, με μία ειδική προσφορά μόνο στα 28 ευρώ..

Το να κάνετε την κράτηση είναι πολύ εύκολο, μέσω Paypal, πιστωτική, χρεωστική , κατάθεση στη τράπεζα μέσω ebanking ότι σας βολεύει.

Τώρα, επειδή αυτό το σεμινάριο το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.000 συμμετέχοντες το τελευταίο εξάμηνο και οι θέσεις με την ειδική τιμή που έχετε δει, θα κλείσουν οπωσδήποτε μέσα στις επόμενες μέρες, προτείνω να δείτε τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο e-mail σας σήμερα και να μιλήσουμε ξανά αύριο για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είναι εντάξει αυτό για εσάς;

(εάν είναι θετικός στο τηλέφωνο) >> Αυτό που μπορώ να κάνω για εσάς για να μην χάσετε τη προσφορά, είναι να κάνω προκράτηση μιας θέσης συμμετοχής για το Online Σεμινάριο Εναλλακτικής Επιχειρηματικότητας και να μιλήσουμε μεθαύριο που θα έχετε δει περισσότερες πληροφορίες για να την επιβεβαιώσουμε. Είμαστε σύμφωνοι;

Ωραία! Να σας πω ότι και μετά το σεμινάριο, επικοινωνούμε προσωπικά μαζί σας, για να σας απαντήσουμε πιθανές ερωτήσεις και για να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε όσα θα μάθετε στο σεμινάριο.

Οπότε ανανεώνουμε την επικοινωνία μας για αύριο… καλή σας μέρα!


ΕΡΩΤΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Αν έχει πει ότι θα ολοκληρώσει: Α … πολύ ωραία, εσείς θα είστε ο συμμετέχων για να το σημειώσω στο σύστημα; Πείτε μου παρακαλώ, θα ολοκληρώσετε την κράτηση σας με κατάθεση, ή online με κάρτα μέσω της σελίδας κρατήσεων; Ωραία σας έχω στείλει στο email σας τις επιλογές για να ολοκληρώσετε την κράτηση σας. Σε περίπτωση κατάθεσης, μην ξεχάσετε να μου στείλετε με email την απόδειξη σας για να λάβετε και το email επιβεβαίωσης.
Εγινε κ.____ χαίρομαι που θα συμμετέχετε, είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιαστείτε από το Σεμινάριο. Καλό σας βράδυ… (μεσημέρι, ημέρα κλπ)


Που γίνεται το σεμινάριο; Το σεμινάριο γίνεται online ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για να διευκολύνουμε τους ανθρώπους που δεν μπορούν να συμμετέχουν στα μεγάλα σεμινάρια που διοργανώνουμε σε ξενοδοχεία. Για να παρακολουθήσετε είναι πολύ απλό, στο email που έχετε δώσει θα λάβετε το προσωπικό σας link, στο οποίο θα κάνετε κλικ για να συνδεθείτε την Κυριακή ….. (διάρκεια: 3 ώρες). Στο ψηφιακό δωμάτιο θα υπάρχει και chatbox όπου θα μπορείτε να διατυπώσετε απορίες και ερωτήσεις.

Τι χρειάζεται για να παρακολουθήσω; Για να παρακολουθήσετε χρειάζεστε ακουστικά ή ηχεία και με την ολοκλήρωση της κράτησης σας δεσμεύεται θέση στο ψηφιακό δωμάτιο. Στο email που έχετε δώσει θα λάβετε το προσωπικό σας link, έναν ειδικό σύνδεσμο που θα κάνετε κλικ και θα συνδεθείτε την Κυριακή

Δεν μπορώ να σας μιλήσω τώρα.
Ωραία, να σας καλέσω …………  που θα επικοινωνήσω και με άλλους ενδιαφερόμενους για το σεμινάριο;

Δεν μπορώ να το δω τότε / θα λείπω / δεν ξέρω τον χρόνο μου εκείνη την ημέρα. Κοιτάξτε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να σας διευκολύνουμε, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και σε μαγνητοσκόπηση, ακριβώς όπως το ζωντανό, μέχρι και δύο μέρες μετά, στον χρόνο που θα μπορείτε εσείς. Επιπλέον (όπως σας είπα) μετά το σεμινάριο απαντάμε και τηλεφωνικά σε ερωτήσεις σε προσωπικό επίπεδο για να σας καλύψουμε πλήρως. Οπότε πρακτικά μπορείτε να κλείσετε θέση και να το δείτε στο χρόνο που μπορείτε. Είναι εντάξει αυτό για εσάς;